Voorbeschouwing Melbourne Darts Masters van aankomend weekend PDC
PDC

Voorbeschouwing Melbourne Darts Masters van aankomend weekend

Voorbeschouwing Melbourne Darts Masters van aankomend weekend

De Auckland Darts Masters is nog maar net achter de rug maar aankomend weekend staat in Australië het volgende toernooi alweer op de agenda: de Melbourne Darts Masters. Het is Kyle Anderson die dan een poging zal wagen om na de Auckland Darts Masters-titel ook dit toernooi aan zijn palmares toe te voegen.

Zijn tegenstander in de finale van afgelopen weekend, Corey Cadby, is ook weer van de partij. Mogelijk dat er weer een ontmoeting tussen hem en Phil Taylor gaat plaatsvinden. Dit deed afgelopen weekend nog een hoop stof doen opwaaien.

Verder komen de 8 basis-spelers, die deelnemen aan alle Word-Series toernooien in augustus, in actie. Dit 8-tal bestaat uit Gary Anderson, Peter Wright, James Wade, Phil Taylor, Raymond van Barneveld, Michael Smith, Simon Whitlock en Daryl Gurney.

Het deelnemersveld van de Melbourne Darts Masters wordt verder aangevuld door Rhys Mathewson, Justin Thompson, Cody Harris, David Platt, Dave Marland en Koha Kokiri.

Evenals tijdens de Auckland Darts Masters wordt er van vrijdag tot en met zondag gespeeld en vanwege het tijdsverschil begint dit toernooi al vroeg in de ochtend Nederlandse tijd.

Tot slot zal een weekend later de Perth Darts Masters worden gespeeld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws