DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Wayne Jones en Mark Dudbridge pakken tourkaart via Challenge Tour | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Wayne Jones en Mark Dudbridge pakken tourkaart via Challenge Tour

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔11.september 2017 08:17:20
Wayne Jones en Mark Dudbridge pakken tourkaart via Challenge Tour

Nadat afgelopen weekend de laatste vier Challenge Tours zijn gespeeld, is ook bekend geworden welke twee spelers via de Challenge Tour Order of Merit recht hebben op een PDC tourkaart voor 2018 en 2019. Dit zijn twee oude bekenden geworden. Zo eindigde Wayne Jones, de laatste jaren een vast gezicht op de grote toernooien, als eerste, en heeft het dus slechts een jaar zonder tourkaart hoeven doen. De Wanderer kende in 2010 zijn topjaar, toen haalde hij immers de finale van het European Championship, de halve finale van de Grand Slam of Darts en kwartfinales op de World Matchplay, World Grand Prix en Players Championship Finals. Ook lukte het de man uit Wolverhampton eenmaal om de halve finale van het PDC WK te halen, dit was in 2006.

Mark Dudbridge is de nummer twee geworden. De Flash zagen we de laatste jaren al wat minder op het grote podium, maar behoorde in het verleden wel tot de absolute top. Zo won hij de Winmau World Masters 2002, haalde hij de finales van het PDC WK 2005 en de World Matchplay 2004 en kwartfinales op de World Grand Prix 2005 en 2007. Daarnaast deed hij in 2005 mee aan de Premier League. Dat jaar werd hij vijfde van de toen nog zeven deelnemers.

Daarnaast hebben de nummers drie tot en met acht: Luke Humphries, Peter Jacques, Aaron Dyer, Alan Tabern, Mark Frost en Kevin McDine recht op gratis deelname aan de PDC Q-School 2018. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

18 May -UK qualifiers oa Lewis, Thornton en West geplaatst voor ET 7&8

12 May -DDM dag 2 middag: Wattimena en Huybrechts door naar zondag

12 May -Speelprogramma Dutch Darts Masters dag 2: 4 NL-ers en 1 Belg

11 May -DDM dag 1 middag: Wattimena boekt overwinning, Kist onderuit

10 May -Loting en speelschema van Dutch Darts Masters in Zwolle is bekend