Wederom nieuw WSoD toernooi gelanceerd: de Auckland Darts Masters PDC
PDC

Wederom nieuw WSoD toernooi gelanceerd: de Auckland Darts Masters

Wederom nieuw WSoD toernooi gelanceerd: de Auckland Darts Masters

De World Series of Darts blijft zich uitbreiden. Het vorig jaar werden de Perth Darts Masters en de Singapore Darts Masters gelanceerd. Onlangs werd de toegevoegd. Nu is ook de Auckland Darts Masters een onderdeel van de World Series of Darts evenementen.

Dit nieuw evenement zal, tezamen met de Perth Darts Masters en de Sydney Darts Masters, in augustus gespeeld worden. Dit betekent dat de deelnemers in de 'vakantiemaand' zowel in Australië als in Nieuw-Zeeland in actie zullen komen. Het deelnemersveld op deze evenementen zal bestaan uit acht PDC toppers en acht qualifiers.

Nummer één van de wereld Michael van Gerwen en 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor zijn van de partij. Wereldkampioen Gary Anderson zal zijn World Series of Darts debuut maken. Tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis, runner-up van het WK 2014 Peter Wright, meervoudig major winnaar James Wade zijn ook van de partij. De tweede Nederlander die in actie zal komen is vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld. Ook voormalig Lakeside winnaar Stephen Bunting keert terug op de World Series of Darts.

De World Series of Darts 2015 trapt af met de Dubai Darts Masters op 28 en 29 mei. Vervolgens zal de inaugurele editie van de Japan Darts Masters op 27 en 28 juni gehouden worden. De eerste van de drie World Series of Darts evenementen in augustus is de Perth Darts Masters. De tweede editie van dit toernooi wordt van 14 tot en met 16 augustus gespeeld. Het spektakel in Australië wordt vervolgd met de Sydney Darts Masters die van 20 tot en 22 augustus wordt gehouden. Na het avontuur 'Down Under' reizen de spelers af naar Nieuw Zeeland voor de eerste editie van de Auckland Darts Masters van 28 tot en met 30 augustus.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws