Whitlock wil Kyle Anderson laten zien dat hij de beste van Australië is PDC
PDC

Whitlock wil Kyle Anderson laten zien dat hij de beste van Australië is

Whitlock wil Kyle Anderson laten zien dat hij de beste van Australië is

Simon Whitlock beschouwt op zijn eigen website dat zijn eerste ronde partij op de World Matchplay tegen landgenoot Kyle Anderson een platform is om het darten in Australië nog beter op de kaart te zetten. Tijdens de World Cup of Darts gooide beide heren samen en had Whitlock moeite om zijn niveau te halen . Desalniettemin is The Wizard van plan om te tonen dat hij nog steeds de beste Australische darter is.

Hij zei: ''Ik denk dat het voor ons allebei en voor Australië een mooie loting is. Ik ben al een paar jaar de nummer één van Australië en dat is iets om trots op te zijn. Kyle en ik waren enorm trots dat we op de World Cup ons land mochten vertegenwoordigen en we zien deze partij als weer een manier om de Australische eer te verdedigen. Het is een groot toernooi en ik geniet er iedere keer weer van. Deze wedstrijd voegt extra druk toe, omdat ik wil laten zien dat ik nog steeds de beste van Australië ben.''

Simon Whitlock had het enige tijd wat lastiger, maar is de laatste tijd weer op de weg terug. Dit blijkt onder andere uit zijn vijf PDC-zeges sinds oktober en het feit dat hij als zestiende geplaatst is voor het toernooi in de Winter Gardens te Blackpool.

Bron: www.simonwhitlock.tv.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws