World Series of Darts Finals 2015 in november te Glasgow, Schotland PDC
PDC

World Series of Darts Finals 2015 in november te Glasgow, Schotland

World Series of Darts Finals 2015 in november te Glasgow, Schotland

De World Series of Darts zal aan het eind van het jaar afgesloten worden met de 'World Series of Darts Finals'. Dan zal de 'World Series of Darts kampioen' van 2015 bekend zijn. Dit finale evenement zal van 20 tot en met 22 november gehouden worden. De locatie was nog niet bekend maar intussen is besloten om de World Series of Darts 2015 af te sluiten in de Braehead Arena te Glasgow, Schotland.

Gary Anderson en Peter Wright zullen voor eigen publiek in actie komen, tezamen met de overige PDC topspelers die deelnemen aan de World Series of Darts evenementen van 2015. Op de 'World Series of Darts Finals' zullen de acht topspelers vergezeld worden door 16 qualifiers afkomstig uit diverse landen.

Hiermee mag Schotland wederom op een groot PDC toernooi rekenen, naast de Premier League Darts avonden die in Aberdeen en Glasgow worden gehouden en The Masters die in Edinburgh wordt gespeeld.

In november zal de World Series of Darts kampioen van 2015 gekroond worden. Er worden ranking punten toegekend aan de deelnemers van de World Series of Darts evenementen. De puntentelling ziet er als volgt uit:

Winnaar - 12 punten
Runner-up - 8 punten
Halve finalisten - 5 punten
Kwartfinalisten - 3 punten
Eerste ronde verliezers (Laatste 16) - 1 punt

World Series of Darts Ranking na de Dubai Darts Masters
12 Michael van Gerwen
8 Phil Taylor
5 Gary Anderson
5 Adrian Lewis
3 Peter Wright
3 James Wade
3 Raymond van Barneveld
3 Stephen Bunting

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws