Zoon van Vincent van der Voort maakt zijn debuut bij de jeugd PDC
PDC

Zoon van Vincent van der Voort maakt zijn debuut bij de jeugd

Zoon van Vincent van der Voort maakt zijn debuut bij de jeugd

Kevin van der Voort, de 10-jarige zoon van Vincent van der Voort zal in juli zijn debuut als darter gaan maken bij het 2e Open Co Stompé jeugddarttoernooi in Lelystad. Dat maakte zijn trotse vader onlangs bekend op twitter. Het is nog niet helemaal zo-vader-zo-zoon, want Kevin gooit in tegenstelling tot zijn vader met links. Of de 10-jarige Kevin van der Voort wel net zo'n snelle jongen is als zijn vader gaan we op 15 juli ontdekken. Dartfreakz zal uiteraard in Lelystad aanwezig zijn om alle verrichtingen van de jonge spelertjes goed te volgen.

Er gaan overigens ook geruchten dat Kyana Frauenfelder ook ingeschreven staat voor het jeugdtoernooi. Deze jongedame kreeg landelijke bekendheid met een welverdiende overwinning op Joey ten Berge tijdens de Dartfreakz Awards en ze is natuurlijk ook zusje van Levy Frauenfelder.

De jonge spelers mogen op 15 juli rekenen op de aanwezigheid van Co Stompé zelf en mastercaller Jacques Nieuwlaat zal de finales live op het podium gaan callen.

Heb jij nog jonge dartertjes in huis, jongen of meid? Meld ze dan aan voor dit mooie toernooi. Meer informatie over o.a. de aanmelding voor het 2e Open Co Stompé jeugddarttoernooi is in dit artikel te vinden.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws