Drenth en Ebbing winnen op gezellige dartavond bij afsluiting De Wieke Ranking nieuws
Ranking nieuws

Drenth en Ebbing winnen op gezellige dartavond bij afsluiting De Wieke

Drenth en Ebbing winnen op gezellige dartavond bij afsluiting De Wieke

Op vrijdagavond 29 aug werd bij duivenvereniging Ons Genoegen te Westerhaar de serie dartrankingen De Wieke afgesloten met een koppeltoernooi en een heerlijk buffet. Er werden acht avonden gehouden bij de beide duivenverenigingen Ons Genoegen en de Zilvermeeuw. In het overall klassement was het Marcel Nijveld de winnaar van deze editie.

Op de 2e plaats met1 punt achterstand werd Lucas Snippe 2e. Op de 3e plaats was het Bert de Lange. Allen kregen een beker van de organisatie Jeffrey Hagedoorn en Jan Appelmoes. De hoogste uitgooi over de 8 avonden was van Lucas Snippe die 164 uitgooide. Ook bedanken wij Martin Jansen en Jasper voor het bijhouden van de standen en toernooileiding. Iedereen die meegedaan had kon deze avond genieten dus van een heerlijke buffet (Schnitzels,spareribs,patat,kip,slaatje,shoarma,stokbrood) en hierbij werd er veel gedronken.

En natuurlijk de vrijwilligers achter de bar tijdens de 8 rankingavonden ook zeer bedankt van Ons Genoegen en de Zilvermeeuw. Op deze laatste avond werd er een koppeltoernooi gehouden. De spelers werden naar de eindstand bij mekaar geloot. Er werd gekeken naar de percentage van deelnames hierdoor kreeg je gelijkwaardige koppels. Er waren 14 koppels om samen te stellen. Deze avond gooide Rik ter Bekke de hoogste finisch 119. Verder gooide L Snippe 112 en J Kelder 105 uit.

Er werden 5x 180 gegooid door: J Kelder/E Klos/K Veneberg/J Appelmoes/L Snippe. We begonnen de avond tegen 19.40 uur en het was afgelopen om 0.20 uur.

Hier volgen de uitslagen:
(W.R.=winnaarsronde, V.R.=verliezersronde)

W.R 8: 501/5
N v Asselt/R ter Bekke - J Kelder/S Ballast 1-3
B de Lange/Z Jasper- M Nijveld/R Kamp 2-3
K Veneberg/J v Dijk - J Appelmoes/S de Rooij 1-3
P Klos/H Prijs- J Drenth/J Ebbing 0-3

W.R Halve finales: 501/7
J Kelder/S Ballast- M Nijveld/R Kamp 4-0
J Appelmoes/S de Rooij- J Drenth/J Ebbing 0-4

W.R Finale:
J Kelder/S Ballast- J Drenth/J Ebbing 1-4

V.R 2 voorrondes:
M Jansen/J Jasper - L Snippe/J Hagedoorn 3-1
D Kist/W Jurjens- G Kuipers/H Boertien 3-0

V.R Halve finales:
E Drenth/E Klos- D Kist/W Jurjens 3-2
M Jansen/J Jasper - R Kikkert/J Bakhuis 3-2

V.R Finale:
E Drenth/E Klos- M Jansen/J Jasper 4-3

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws