Van Ginneke winnaar van de vijftiende ronde Rijense Dart Ranking Ranking nieuws
Ranking nieuws

Van Ginneke winnaar van de vijftiende ronde Rijense Dart Ranking

Van Ginneke winnaar van de vijftiende ronde Rijense Dart Ranking

Het was al weer de op één na laatste ranking die gisteren werd gespeeld. Vele spelers zijn al zeker van een plaatsing bij de eerste 32 welke recht geeft op deelname aan de finale avond. In 't Rijense Vat traden 23 spelers aan om de punten te pakken voor de stand, maar ook om te spelen voor de prijzen.

Het was een avond welke gekenmerkt werd door het hoge aantal180 scores, maar liefst19 in totaal. Na de poule wedstrijden konden we ons opmaken voor de winnaars- en verliezersronde. In de verliezersronde waren het Mary Wouters en Kees van Gool die uiteindelijk mochten gaan uitmaken wie er met de winst naar huis mocht. Het was Mary Wouters die aan het langste eind trok.

In de winnaarsronde, waar om de grootste prijs werd gespeeld, waren het Rudi Minnebach en Michael van Ginneke die wederom tegen elkaar mochten aantreden. Waar op de vorige ranking Rudi Minnebach de winst naar zich toe wist te trekken, was het deze keer Michael van Ginneke die Rudi in de finale partij wist te verslaan.

Winnaarsronde

1e Michael van Ginneke
2e Rudi Minnebach
3e Ruzdya Hopic
4e Thomas Balk

Verliezersronde

1e Mary Wouters
2e Kees van Gool

Ondanks dat Rudi Minnebach de finale verloor, wist hij toch een mooi aantal 180 scores te gooien. Hij wist dit 7 keer voor elkaar te krijgen deze avond en daardoor heeft hij de eervolle vermelding binnen voor meeste 180 scores. De eervolle vermelding voor de hoogste finish ging dit keer naar Nico Steenbergen. Zijn 155 finish was de hoogste finish.

De volgende ranking zal de laatste reguliere ranking zijn van dit seizoen en is open voor iedereen die wil meedoen. Deze zal op vrijdag 2 mei worden gehouden in het Sportcafé Rijen. We hopen jullie dan allemaal weer te zien om de laatste punten van het seizoen te verdelen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws