Minnebach wint tiende ronde Rijense Dart Ranking, Vromans verbaast Ranking nieuws
Ranking nieuws

Minnebach wint tiende ronde Rijense Dart Ranking, Vromans verbaast

Minnebach wint tiende ronde Rijense Dart Ranking, Vromans verbaast

Afgelopen vrijdag werd alweer de tiende ronde van de Rijense Dart Ranking gegooid. Op deze avond wisten 38 deelnemers de weg naar Cafe 't Rijens Vat te vinden ook deze avond werden weer nieuwe deelnemers verwelkomt. De deelnemers zorgden samen weer voor een gezellige avond, in de poule fase werd al op een mooi niveau gegooid en dat zou in de loop van de avond alleen maar beter worden.

In de verliezersronde was het nieuwkomer en verrassing van de avond Bart 'James Late' Vromans die mocht aantreden in de finale, na een indrukwekkende opmars door de knockout fase bewandeld te hebben. Met zijn aparte speelsteel wist hij menig tegenstander te overrompelen en de winst naar zich toe te trekken. In deze finale trof hij Peter van Mouwerik die zichzelf toch in de finale wist te gooien. Ook in de finale wist Van Mouwerik zich staande te houden tegen Vromans, echter was het deze laatste die boven zichzelf uit steeg en de dubbels beter wist te raken.

De winnaarsronde werd gespeeld door de twee uitblinkers van de avond Rudi Minnebach en Patrick van den Boogaard. De finale tussen deze spelers werd gekenmerkt door de nodige 180 scores en hoge uitgooien.Uiteindelijk was Patrick die in Rudi zijn meerdere moest erkennen voor deze avond. Voor Rudi Minnebach betekende dit alweer zijn vierde toernooi winst en zetelt hij bovenaan in de stand van de ranking.

De uitslagen:

Winnaarsronde

1e Rudi Minnebach
2e Patrick van den Boogaard
3e Jean Coussaert
4e Thijs Broeders

Verliezersronde

1e Bart Vromans
2e Peter van Mouwerik

Op de avond werden vele 180 scores en hoge finishes gegooid, de 2 finalisten wisten beiden 3x de hoogste score van 180 te gooien waardoor Patrick van den Boogaard en Rudi Minnebach beiden de eervolle vermelding voor de 180 scores ontvangen. Voor de hoogste finish van de avond gaat de vermelding naar Nico Steenbergen die een mooie 157 finish wist te gooien.

De volgende ranking zal zijn op 6 februari in Sportcafe Rijen en iedereen is welkom om hieraan deel te nemen. Meer informatie op www.rijensedartranking.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws