Oranjebar Super Ranking XII: Roncero geeft Streden een 5-0 whitewash Ranking nieuws
Ranking nieuws

Oranjebar Super Ranking XII: Roncero geeft Streden een 5-0 whitewash

Oranjebar Super Ranking XII: Roncero geeft Streden een 5-0 whitewash

De zesde speelavond van de OSR XII kende een kleiner deelnemersveld dan de afgelopen twee weken maar was daarmee niet minder interessant. Vermoedelijk zijn competitie verplichtingen en het spelen van het Nederlands voetbalelftal hiervan de oorzaak. Dus kan de opkomst van 10 man als incident worden.

Uit de groepsfase bleven Roel Donkers, Braulio Roncero, Fred Burger en Oswin Streden over om de halve finale te spelen. In de eerste halve finale maakte Braulio met 4-1 korte metten met Fred waarna Oswin iets meer moeite had met Roel maar toch met 4-2 wist te winnen. Op zich niets bijzonders dus zou je denken ware het niet dat er deze avond flink gescoord werd en verscheidene hoge finishes gecheckt.

Bijvoorbeeld Jurgen Schats die 160 en 120 finishte maar zich niet voor de halve final kon plaatsen en de finalisten die beide vier keer een maximale score wisten te gooien waarvan er in totaal 16 werden geteld.

Het leek er dus op dat het een interessante finale zou worden. Braulio Roncero gooide echter roet in het eten want, getergd door kritiek als dat hij te oud en te moe zou zijn, dat hij ‘het’ niet meer heeft of andere onzinnige opmerkingen, de Nederland-Spaanse dart grootheid maakte er een one-man show van. Het beste bewaarde Braulio ook nog eens voor het laatst want met een 158 finish liet hij 5-0 op het scorebord zetten, won daarmee de finale, pakte de dagzege meester en liet de arme Oswin Streden verbouwereerd over zoveel dartgeweld achter.

Uitslag van speeldag 6:

1. Braulio Roncero

2. Oswin Streden

3. Roel Donkers en Fred Burger.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier. De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking XII wordt gespeeld op dinsdag 16 september 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws