Rudi Minnebach wint eerste avond Rijense Dart Ranking, Hopic 2e Ranking nieuws
Ranking nieuws

Rudi Minnebach wint eerste avond Rijense Dart Ranking, Hopic 2e

Rudi Minnebach wint eerste avond Rijense Dart Ranking, Hopic 2e

Op vrijdag12 september beleefde de Rijense Dart Ranking zijn seizoens opening. Na een zomerstop zijn we dan eindelijk weer begonnen. Deze eerste ranking werd door een mooi aantal van 29 darters bezocht. In de poulefase vloog het stof van de pijlen die iets te lang stil hadden gelegen, maar in de knock-out rondes was het stof gaan liggen en werd er een mooi niveau gehaald.

Onder het genot van een hapje en een drankje werden de knock-out rondes afgewerkt. Uiteindelijk ontmoetten Ruzdya Hopic en Rudi Minnebach elkaar in de winnaarsronde finale. In deze finale wist Rudi de winst naar zich toe te trekken en won zo de seizoens opening.

In de verliezersronde was het Peter Pijpers tegen Kees van Gool in de finale. In een ongeëvenaard duel wist Peter tegenstander Kees af te troeven.

De uitslagen:

Winnaarsronde

1e Rudi Minnebach
2e Ruzdya Hopic
3e Nico Steenbergen
4e Sarath in 't Groen

Verliezersronde

1e Peter Pijpers
2e Kees van Gool

Naast het feit dat Peter de verliezersronde won, wist hij ook de hoogste finish van de avond neer te zetten. Met een 126 uitgooi is de eervolle vermelding hem te beurt gevallen. De meeste 180-ers betreft een door 4 personen gedeelde eervolle vermelding. Alle vier gooiden ze 1 maal de hoogste score: Joey Schmitz, Tim van Dijk, Nico Steenbergen en Rudi Minnebach.

Heb je ook zin om gezellig een keer mee te gooien in een van de leukste rankings van de omgeving of wil je kennis maken met darten, schroom dan niet om ons te bezoeken op onze ranking avonden. De Rijense Dart Ranking is een open avond voor iedereen van jong tot oud en van 'zin-in-een-pijltje-te-gooien' tot 'kan-best-wel-goed-darten' spelers.

Voor meer informatie kijk eens op onze website www.rijensedartranking.nl. De volgende ranking is op vrijdag 19 september in Cafe 't Rijens Vat.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws