Kjelvik Darts voor de tweede keer op rij kampioen SL hoofdklasse Uncategorized
Uncategorized

Kjelvik Darts voor de tweede keer op rij kampioen SL hoofdklasse

Kjelvik Darts voor de tweede keer op rij kampioen SL hoofdklasse

De mannen van Kjelvik Darts hebben het geflikt! Rick Hofstra, Wesley Harms, Mark Potter, Jeffrey de Graaf, Richard Huizinga, Richard Jansen, Vincent Kamphuis, Salmon Renyaan en Danny Noppert hebben onder de leiding van captains Freek Neppelenbroek en Nancy Hertogs het kampioenschap voor de tweede keer binnengehaald. Met 6-4 won het team spelende bij café d’Olde Wettering in Liederholthuis van cafe Kremer. Oranjebar 3 verloor met 7-3 van de Vrijbuiter.

Nadat Mariahout vijf jaar lang domineerde in de hoofdklasse van de superleaugue wist Kjelvik vorig jaar voor het eerst de titel binnen te halen op het hoogste superleague podium van Nederland. Dit jaar prolongeerde ze de titel.

The Switch DSWN Den Haag kampte met spelers die uitkwamen voor de PDC, toch hebben ze de handhaving in de hoofdklasse weten veilig te stellen. Onder leiding van Rob Schoonebeek wisten vandaag Jeffrey de Zwaan, Mike Zuydwijk, Carlos Vrije en Vincent van der Meer met 6-4 te winnen van Sterkdarts L&L. Sterkdarts kwam met Sven van Dun, Tony West, Marcel Blik en Roger Janssen naar Den Haag. De roundrobbin werd gewonnen door de Switch, in de singels won the Switch 3 van de 4 punten. Sterkdarts bleek de sterkste koppels te hebben en wist daardoor 3 punten te pakken. In de solo game wist de Zwaan met 4-1 van Sven van Dun te winnen.

Uitslagen:
Café Kremer - Kjelvik darts 4-6
Oranjebar 1 - Havenzicht 1 9-1
The Switch DSWN Den Haag - Sterkdarts L&L 6-4
Vrijbuiter Cashino 1 - Oranjebar 3 7-3

[phpleague id=1 type=table latest=false style=general]

Kjelvik Darts voor de tweede keer op rij kampioen SL hoofdklasse

Actuele foto van het team van Cashino Vrijbuiter, Frans Harmsen staat achter het vlaggetje..

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws