Van Gerwen en Whitlock bereiden zich voor met duel outdoor bowls Uncategorized
Uncategorized

Van Gerwen en Whitlock bereiden zich voor met duel outdoor bowls

Van Gerwen en Whitlock bereiden zich voor met duel outdoor bowls

Vanavond staan Michael van Gerwen en Simon Whitlock oog in oog voor het duel in de halve finale van de World Matchplay. Eén van deze twee heren zal het felbegeerde ticket voor de finale weten te bemachtigen. Beiden verkeren in uitstekende vorm en ze zullen elkaar geen centimeter ruimte gunnen op het podium. Buiten het podium is het vanzelfsprekend een heel ander verhaal. Dit bewezen de halve finalisten door voorafgaand aan dit duel een vriendschappelijke pot outdoor bows te spelen tegen elkaar.

Van Gerwen: “Ik kwam hier vorig jaar ook één dag naartoe voor een potje bowls en het is een leuke manier om even te relaxen. Soms moet je in je vrije tijd even iets opzoeken dat niets met darts van doen heeft en ik vind het leuk om bowls te spelen. Het is een leuk spel en ik had wat beginnersgeluk. Ik ben wel erg competitief in alles waar ik aan mee doe en ik wil altijd winnen.”

Australia is zowel bij de heren als bij de dames wereldkampioen in bowls maar dit garandeerde geen succes voor Whitlock tegen Van Gerwen.

“Ik heb het wel eens bowls gespeeld maar dat was binnen. Australia is altijd goed gespeeld in outdoor bowls maar het is voor mij de eerste keer dat ik het buiten speel. Ik heb dus wel om wat tips gevraagd. Het is niet verstandig om altijd maar binnen te zijn dus het is lekker om er eens op uit te gaan een buiten een potje bowls te spelen,” aldus Simon Whitlock.

Wanneer beide heren vooruitblikken op hun partij aan het dartsbord geven ze beiden aan vol vertrouwen te hebben in een goede afloop.

“Ik ga 200 procent geven om deze titel te winnen maar ik moet weten te presteren op het podium. Het gaat niet makkelijk worden want Whitlock wist onder andere al James Wade uit te schakelen maar ik denk dat Simon wat vrees voor mij heeft,” aldus Mighty Mike.

Whitlock: “Ik speel momenteel mijn beste spel van de laatste 4 tot5 jaar. Er staat nu een heel andere Simon Whitlock voor je dan een paar jaar geleden. Ik heb nu veel meer ervaring en zeker op dit moment zit ik vol zelfvertrouwen. Ik wil weer een major toernooi gaan winnen en hiervoor lig op koers op dit moment”.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws