Verslagen van SuperLeague hoofdklasse en overgangsklassen A t/m C Uncategorized
Uncategorized

Verslagen van SuperLeague hoofdklasse en overgangsklassen A t/m C

Verslagen van SuperLeague hoofdklasse en overgangsklassen A t/m C

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek nummer 12 in de SuperLeague. Op zes speelronden van het einde begint het erom te spannen in de verschillende klassen.

Hoofdklasse
Oranje Bar 1 is bezig aan een fantastische reeks. Sinds speelweek twee werd er niet meer verloren en slechts twee keer gelijk gespeeld. Afgelopen zaterdag werd Real Magic met 6-4 verslagen. Dibo Darts heeft drie verliespunten meer dan Oranje Bar 1. Dat waren er echter bijna meer geweest, want tegen The Switch keken ze na de singles tegen een 4-1 achterstand aan. Dibo toonde karakter en wist de stand om te buigen tot een 6-4 overwinning. Café de Schot 1 wist een uiterst belangrijke zege te pakken tegen de Vrijbuiter. In Apeldoorn werd het 7-3 voor de Zaandammers die daarmee naar de 'veilige' zesde plek zijn geklommen. De laatste wedstrijd in de hoofdklasse eindigde in een 9-1 winst voor de Rietplas tegen Oranje Bar 3.

Overgangsklasse A
De voorsprong van Bosgenoegen op 't Ouwe Vat is gegroeid tot acht punten. Bosgenoegen won zelf van Eetcafé Modern (7-3) en 't Ouwe Vat werd in eigen huis afgetroefd door Tapperij Teun met 8-2. Volgende week kan Bosgenoegen een grote stap richting het kampioenschap zetten, want dan komt de nummer twee op bezoek in Ermelo. De Toeter wist een sprong te maken in het klassement dankzij een 9-1 winst op The Legend. De Veendammers staan nu vijfde. Toornsmit en Mansier speelden met 5-5 gelijk en Brandpunt wist een belangrijke zege te pakken in Coevorden tegen de Oale Jan. Het werd 6-4 voor Brandpunt.

Overgangsklasse B
Net als tijdens de vorige speelronde wist Red Alert niet te winnen. Tegen d'n Beer uit Rosmalen redde Jeffrey Sparidaans een punt door Gino Vos in de solo te kloppen. Nummer twee de Zwaantjes won met 8-2 van Oranje Bar 2 en dat heeft tot gevolg dat de Zwaantjes weer boven aan staan. Met 27 punten uit 12 wedstrijden voor beide teams wordt het ongekend spannend. Dart Team Venlo wist een knappe zege te pakken tegen Café Kafé. Dave Proosten wist in de solo te winnen van Martin Soethof. Het werd daarmee 6-4 voor Venlo. De Fanatics wonnen met 8-2 van L&L met een 170 finish van Davyd Venken en tenslotte speelden Sterkdarts 2 en Ambiance gelijk.

Overgangsklasse C
Sterkdarts Goudenregenbar 1 werd zaterdag op zijn eerste nederlaag getrakteerd van het seizoen. Café de Schot 2 wist in eigen huis knap met 7-3 te winnen. Achtervolgers 't Pleintje en Nelly's Café wonnen beiden wel en kruipen dus iets dichterbij. Het verschil is echter nog steeds zeven punten. 't Pleintje versloeg de Sjonnies met 9-1 en Nelly's won met 6-4 bij DSWN Goudenregenbar. Tenslotte wist Havenzicht met 6-4 Taveerne terg te wijzen en de Mookies wonnen van de Walrus uit Dordrecht met 6-4.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws