2-voudig wereldkampioen Waites en Winmau verlengen met 3 jaar WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

2-voudig wereldkampioen Waites en Winmau verlengen met 3 jaar

2-voudig wereldkampioen Waites en Winmau verlengen met 3 jaar

Scott Waites blijft in elk geval nog drie jaar verbonden aan Winmau. Het dartsmerk en de tweevoudig BDO wereldkampioen hebben hun sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd. Winmau, die potentie zag in Scott Waites, ging in 2012 een sponsorovereenkomst aan met . Naast de wereldtitels op de Lakeside 2013 en 2016, ging Waites er eerder met de titel vandoor op de Grand Slam of Darts 2010, de Winmau World Masters 2011, de Zuiderduin Masters 2011 en de WDF World Cup of Singles 2011.

Hoofdmarketeer van Winmau, Simon Hall, gaf destijds aan: “Dit is geweldig voor ons. Scott is hard op weg om één van de meest gevreesde spelers te worden in het dartscircuit. Zijn drang en vastberadenheid brengt hem zonder twijfel naar de top van zijn kunnen waarbij er nog veel titels zullen volgen. We zijn een dartslijn voor Scott’s darts aan het opzetten welke binnen enkele maanden in de schappen zullen liggen,”

Ook Scott Waites was in 2012 zeer blij met de deal. “Ik ben erg blij om mij te voegen bij Winmau. Ik heb mijn hele leven op dartsborden van Blade gespeeld en iedereen kent de reputatie en de kwaliteit van het merk Winmau.”

Scott is een van de meest respectvolle en herkenbare spelers geeft Ian Flack, Winmau's directeur Marketing en Sales, na de verlenging aan. "Hij heeft zowat alles gewonnen en toch blijft hij een van de leukste en meest down-to-earth spelers om mee om te gaan. Hij is een fantastische ambassadeur voor Winmau en voor de ontwikkeling van het product en erg loyaal om zijn ervaring met anderen te delen, zodat die daarvan kunnen profiteren".

Waites die verheugd is met de contractverlenging geeft aan"Winmau is een geweldige steun geweest in de afgelopen jaren. Het hele team is vol passie bezig met de sport, het is meer dan een business en ze zijn erg betrokken bij hun spelers. Ik hoefde er niet lang over na te denken om mijn contract te verlengen, de beslissing was snel genomen".

Door de jaren heen zijn er Scott Waites pijlen op de markt gebracht onder het dartsmerk Winmau.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws