Aankomend weekend het Open Frankrijk met wederom Nederlanders WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Aankomend weekend het Open Frankrijk met wederom Nederlanders

Aankomend weekend het Open Frankrijk met wederom Nederlanders

Aankomend weekend zal opnieuw het Open Frankrijk gehouden worden in Salle Dany Boon Bray-Dunes. Twee jaar op rij was er succes voor Nederland tijdens dit toernooi. Afgelopen jaar wist Tamara Schuur te winnen bij de dames en in2012 was Wesley Harms de sterkste in het herentoernooi.

Vorig jaar won Schuur in de halve finale van de Nederlandse Anneke Kuijten en in de eindstrijd was ze met 4-1 te sterk voor de Engelse Rachel Brooks. Bij de heren wist Scott Mitchell te winnen van Tony O'Shea. In een spannende eindstrijd was Mitchell uiteindelijk met 5-4 te sterk. Michel van der Horst was tijdens de laatste editie de beste Nederlander in Frankrijk met een halve finaleplaats. Hij verloor deze strijd van de latere winnaar.

Een jaar eerder was het dus Wesley Harms die de Open Frankrijk op zijn naam wist te schrijven. Benito van de Pas en Ron Meulenkamp behaalden toen beide de kwartfinale. Aileen de Graaf speelde twee jaar geleden ook de finale in Frankrijk, maar wist niet te winnen van Irina Armstrong.

Voor meer infomatie over het toernooi, bekijk hier de flyer.

NDB Darts

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws