Aanstaande zondag geeft NDB Zuiderduin Masters wildcard weg WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Aanstaande zondag geeft NDB Zuiderduin Masters wildcard weg

Aanstaande zondag geeft NDB Zuiderduin Masters wildcard weg

Aanstaande zondag 9 oktober wordt de zevende NDB Ranking gespeeld (nummer 6 werd geannuleerd). De Ranking Open Midden Nederland wordt georganiseerd door de Darts Bond Midden Nederland en zal plaatsvinden in Health Care Center Hoenderdaal in Driebergen. Het wordt een bijzondere ranking want één van de twee wildcards die de NDB beschikt voor het herentoernooi van de Zuiderduin wordt aanstaande zondag uitgedeeld aan de hoogst genoteerde heer op de NDB Ranking.

Op dit moment wordt de ranking aangevoerd door Jan Dekker, maar omdat hij reeds rechtstreeks geplaatst is voor de Zuiderduin Masters 2011 zal deze wildcard naar de volgende hoogst genoteerde gaan. En juist voor deze positie komen heel veel spelers in aanmerking omdat de resultaten dichtbij elkaar liggen. Hierdoor zal het zondag 9 oktober uitermate spannend gaan worden voor de overige herenspelers in de top van de huidige NDB Ranking. Vanuit de NDB zullen Hans Senders (TD Breedtesport) en Dennis van Onselen (Bondscoach) aanwezig zijn om deze wildcard te overhandigen.

Deelname aan de Open Midden Nederland kan, net als alle andere NDB Rankingtoernooien, alleen als je gerechtigd bent om deel te kunnen nemen aan de Winmau World Masters en de Lakeside, en ook gerechtigd bent om voor het Nederlands team uit te kunnen komen. Je dient dus in het bezit te zijn van de Nederlandse nationaliteit. Als speler teken je voor bovenstaande middels het inschrijfbriefje.

De laatste editie van de Open Midden Nederland was in januari 2009. De winnaar bij de heren was Bryan de Hoog, bij de dames was Carla Molema de sterkste. Sven Groen, Jeffrey de Zwaan en Angelique Maarse wonnen respectievelijk de aspiranten, junioren en meisjes titel.

Prijzengeld
De totale prijzenpot bedraagt een kleine € 4.000,- euro.

Inschrijving (op de dag aan de zaal)
De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11:00 in te schrijven.
De dames en heren (senioren) dienen zich voor 12.30 in te schrijven.

Kledingreglement
Let op, het kledingreglement van de NDB is van toepassing! Oftewel, pantalon en shirt met kraag is verplicht.

Telefoonnummer bereikbaar op de speeldagen
Toernooicommissie = 06-81866305
Jeugdcommissie = 06-42855821
* men accepteert geen telefonische inschrijvingen, contact alleen mogelijk voor vragen of problemen betreffende de NDB Ranking!

De NDB en DBMN wensen alle deelnemers ontzettend veel succes en plezier in Driebergen!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws