Adams 'Frustrerend dat Lakeside gebruikt wordt voor switch naar PDC' WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Adams 'Frustrerend dat Lakeside gebruikt wordt voor switch naar PDC'

Adams 'Frustrerend dat Lakeside gebruikt wordt voor switch naar PDC'

Van de acht (voormalige) BDO-spelers die de Lakeside titel vanaf 2005 hebben gewonnen, hebben slechts twee spelers besloten niet naar de PDC te switchen. Martin Adams en Scott Waites zijn hun bond trouw gebleven. Overige Lakeside winnaars Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen, Mark Webster, Christian Kist, Stephen Bunting en Ted Hankey namen het besluit bij de PDC te gaan spelen. Laatst genoemde is intussen teruggekeerd naar zijn voormalige bond. Stephen Bunting is, na John Lowe in 1994, de tweede regerende BDO wereldkampioen die op het PDC WK speelt.

Martin Adams wil graag dat spelers het BDO wereldkampioenschap niet meer gebruiken als een springplank naar de PDC. 'Het is frustrerend om te zien dat spelers de Lakeside gebruiken voor een overstap naar de PDC verklaart de drievoudig Lakeside kampioen tegenover BBC. Maar als je de overstap maakt, ga dan maar. Heel veel succes!'

De 58-jarige die zijn bond tot aan het einde van zijn carrière trouw zal blijven, geeft ook aan dat hij er voorlopig niet aan denkt met pensioen te gaan. Hiervan is op korte termijn geen sprake vervolgt Wolfie. Een paar jaar geleden hadden mensen het over mijn pensioen. Ik zei: Vergeet dat maar, ik ga niet met pensioen. Klaar'.

'Ik ga zo lang mogelijk door. Ik neem een 75-jarige man, genaamd Lionel Smith, als voorbeeld. Hij dart nog op hoog niveau in zijn woonplaats Staffordshire. Als Lionel dat kan, kan ik dat ook. Ik denk helemaal nog niet aan stoppen. Ik zal nog heel lang doorgaan benadrukt Adams'.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws