DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Aileen de Graaf uitgeroepen tot BDO Ladies Player of the Year | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Aileen de Graaf uitgeroepen tot BDO Ladies Player of the Year

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔07.augustus 2017 12:06:23
Aileen de Graaf uitgeroepen tot BDO Ladies Player of the Year

Aileen de Graaf is door de British Darts Organisation uitgeroepen to ‘Ladies Player of the Year’. Hiermee is ze de eerste niet-Engelse/Britse speelster die deze eer toekomt. Aileen kende dan ook wederom een sterk jaar met onder andere een titel op de BDO World Trophy en het Open Polen, een halve finaleplek op de Lakeside en zevenmaal een tweede plek op een BDO-toernooi. Waarschijnlijk is haar titelprolongatie van de Belgium Open nog niet meegenomen in deze verkiezing. Raymond van Barneveld kreeg de eer van ‘BDO Players of the Year’ al in 1998, het jaar van zijn eerste wereldtitel, en dus is Aileen niet de eerste Nederlander die tot ‘Player of the Year’ is uitgeroepen door de BDO. 

Bij de heren is Glen Durrant uitgeroepen tot ‘Player of the Year’. Dit was voor velen waarschijnlijk geen verrassing, aangezien hij in januari Lakeside won en de absolute nummer 1 is bij de heren. Verder won Duzza dit jaar ook het Welsh Open en de Denmark Masters.

Official van het jaar is geworden John Williams en Moira Murray is ‘Ladies Official of the Year’ geworden. Namens Dartfreakz.nl feliciteren we de winnaars met de ontvangen titels. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

15 Oct -NDB Ranking: Justin van Tergouw verslaat Wesley Harms in finale

12 Oct -Deelnemers Grand Slam of Darts op basis van BDO ranking bekend

11 Oct -Gary Robson naar Lakeside dankzij afmelding Krzysztof Ratajski

11 Oct -Loting German Darts Masters is bekend gemaakt met 2 NL-ers

10 Oct -Players Championship 21: Rob Cross wint, Wattimena derde