Aileen de Graaf uitgeroepen tot BDO Ladies Player of the Year WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Aileen de Graaf uitgeroepen tot BDO Ladies Player of the Year

Aileen de Graaf uitgeroepen tot BDO Ladies Player of the Year

Aileen de Graaf is door de British Darts Organisation uitgeroepen to 'Ladies Player of the Year'. Hiermee is ze de eerste niet-Engelse/Britse speelster die deze eer toekomt. Aileen kende dan ook wederom een sterk jaar met onder andere een titel op de BDO World Trophy en het Open Polen, een halve finaleplek op de Lakeside en zevenmaal een tweede plek op een BDO-toernooi. Waarschijnlijk is haar titelprolongatie van de Belgium Open nog niet meegenomen in deze verkiezing. Raymond van Barneveld kreeg de eer van 'BDO Players of the Year' al in 1998, het jaar van zijn eerste wereldtitel, en dus is Aileen niet de eerste Nederlander die tot 'Player of the Year' is uitgeroepen door de BDO.

Bij de heren is Glen Durrant uitgeroepen tot 'Player of the Year'. Dit was voor velen waarschijnlijk geen verrassing, aangezien hij in januari Lakeside won en de absolute nummer 1 is bij de heren. Verder won Duzza dit jaar ook het Welsh Open en de Denmark Masters.

Official van het jaar is geworden John Williams en Moira Murray is 'Ladies Official of the Year' geworden. Namens Dartfreakz.nl feliciteren we de winnaars met de ontvangen titels.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws