Alle informatie omtrent de Winmau World Masters 2015 op een rij WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Alle informatie omtrent de Winmau World Masters 2015 op een rij

Alle informatie omtrent de Winmau World Masters 2015 op een rij

De NDB heeft onlangs de uitnodiging ontvangen voor de Winmau World Masters, de Lakeside Playoffs en de World Youth Championships 2015. Het is alweer de 42e editie van dit prachtige evenement waar honderden internationale topspelers binnen de categorieën heren, dames, jongens en meisjes aan mee zullen doen.

BDO Lakeside - Winmau World Youth Championships
Net als vorig jaar wordt het Lakeside World Youth Championship in Hull georganiseerd voorafgaande aan de Winmau World Masters. Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 7 oktober. Meer informatie is in dit artikel te vinden van de BDO.

Net als vorig jaar zal de finale gespeeld worden tijdens Lakeside 2016. Vorig jaar was het onze eigen Colin Roelofs die met de wereldtitel aan de haal ging! De inschrijving voor dit mooie toernooi is open tot dinsdag 29 september en de kosten zijn 10 pond. Elke jeugdspeler die jonger is dan 18 jaar op donderdag 7 januari kan zich inschrijven! De inschrijfkosten kunnen betaald worden bij aanmelding op woensdag 7 oktober van 08.00 tot 09.30 uur. Het toernooi zal om 10.00 uur beginnen.

De NDB zal alle afgevaardigde jeugdspelers (zie onder lijst met deelnemers) aanmelden, ook spelers die niet geplaatst zijn voor de Winmau kunnen deelnemen aan de Winmau World Youth Championships door dit bij de NDB aan te geven (stuur voor 29 september een e-mail naar [email protected], incl. voornaam, achternaam en geboortedatum).

Lakeside Playoffs & Winmau World Masters

De playoffs zullen gespeeld worden op woensdag 7 oktober en de World Masters van 8 t/m 11 oktober. Zoals gebruikelijk zal de NDB in de komende periode haar lijst met deelnemers voor de Winmau en Lakeside playoffs indienen bij de BDO die vervolgens goedgekeurd moet worden. Deze lijst bestaat uit spelers die volgens de BDO criteria rechtstreeks gekwalificeerd zijn en wordt aangevuld met de meest recente Nederlandse kampioenen, Nederlandse selectiespelers c.q. overige genomineerden en winnaars van de Champions League of Darts en Prodarts Europe Ranking. De voorlopige lijst, nog niet compleet en nog niet goedgekeurd door de BDO, treft u hier. Zodra de BDO de lijst heeft bevestigd zal de NDB de spelers informeren en de complete lijst opnieuw publiceren. Alle genoemde spelers worden verzocht z.s.m. bij de NDB aan te geven () of ze daadwerkelijk willen deelnemen.

Op deze pagina vindt u de rechtstreeks gekwalificeerde deelnemers via de BDO.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws