Anastasia Dobromyslova als zesde en laatste dame naar Finder Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Anastasia Dobromyslova als zesde en laatste dame naar Finder Masters

Anastasia Dobromyslova als zesde en laatste dame naar Finder Masters

Het deelnemersveld van de Finder Darts Masters voor dames is compleet. Vandaag hebben de organisatoren besloten de laatste wildcard voor het damestoernooi te geven aan de in Engeland woonachtige Russin, Anastasia Dobromyslova. Anastasia, drievoudig Lakeside World Champion en tweevoudig Zuiderduin Masters Champion, derde op de Finder Darts Masters2016 ranking en vierde op de wereldranking van de BDO, zal een geduchte tegenstander zijn voor de andere vijf deelnemende dames: Aileen de Graaf, Deta Hedman, titelverdedigster Fallon Sherrock, Lisa Ashton en Sharon Prins.

Deze zes dames zullen van 9 tot en met 11 december met elkaar de strijd aangaan in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Zij worden over twee poules verdeeld met Aileen de Graaf als groepshoofd in poule 1 en Deta Hedman als groepshoofd in poule 2.

Het tot nu toe bekende deelnemersveld bij de heren is te vinden in ons eerdere artikel. De overige plekken bij de heren zullen opgevuld worden door een wildcard van de NDB en een wildcard van de organisatie bij de heren.

Bron: www.findermasters.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws