DutchEnglishFrenchGermanSpanish

BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 de inschrijving is open vanaf vandaag | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 de inschrijving is open vanaf vandaag

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔02.november 2016 00:16:41
BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 de inschrijving is open vanaf vandaag

Vanaf vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook! 

Wat kun je allemaal verwachten? Duizenden darters en bezoekers, duizenden wedstrijden op ongeveer 150 dartsbanen, topwedstrijden op tribunebanen, een gezellige barstraat, een knallende feesttent, finales live op televisie en nog veel meer. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland! Per heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven via: http://www.dutchopendarts.nl/schrijf-je-in. 

Ook in 2017 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn, zoals titelverdedigers Martin Adams en Lisa Ashton. Maar ook Lakeside kampioen Scott Waites net als Glen Durrant, Andy Fordham en Darryl Fitton. Natuurlijk verschijnen ook onze Nederlandse toppers zoals Richard Veenstra, Danny Noppert en Aileen de Graaf ten tonele.
 
Wil je meer informatie bezoek dan de website van de BAUHAUS Dutch Open Darts: www.dutchopendarts.nl. Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts volgen op Twitter: www.twitter.com/DOdarts en op Facebook: www.facebook.com/DutchOpenDarts
 
Wil je niets missen van de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!


 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

18 Jul -Op 26 en 27 augustus is de 10e editie van het Hemeco Open Darts

17 Jul -Ross Montgomery de baas op het BDO Wolverhampton Open

16 Jul -Glen Durrant en Jonathan Hirst winnen de Wolverhampton Classic

09 Jul -BDO Gateway International Open: Zijlstra en Hurrell winnen

03 Jul -Van Barneveld stapt over naar Target en gelooft in wereldtitel