BBC2 komt met celebrity dartsshow: Let’s Play Darts for Comic Relief WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BBC2 komt met celebrity dartsshow: Let’s Play Darts for Comic Relief

BBC2 komt met celebrity dartsshow: Let’s Play Darts for Comic Relief

De Engelse zender BBC 2 zal een nieuw programma gaan opnemen en uitzenden waarin darts centraal zal staan. Het programma luistert naar de naam ‘Let’s Play Darts for Comic Relief’ en hierin zullen grote bekende namen uit de dartswereld het gaan opnemen tegen bekende comedians en celebrities. Er zal worden gespeeld volgens een knock-out systeem op de Lakeside in Frimley Green en de uitzendingen worden geschoten in 2 dagen.

Namen die in dit programma zullen voorkomen zijn Martin Adams, Bobby George, Andy Fordham, Ted Hankey, Deta Hedman, Anastasia Dobromyslova, Darryl Fitton en Richie George namens de dartsspelers.

Celebrities en comedians die van de partij zullen zijn bestaan uit o.a. Lee Mack, Bob Mortimer en Richard Osman. Meer namen zullen echter nog worden toegevoegd. De presentatrice van deze show zal in handen zijn van Gabby Logan en ze zal worden vergezeld door extra speciale gasten op de dag.

Het zal een combinatie worden van competitie met humor en alle ingrediënten van een World Championship toernooi zullen aanwezig zijn. Er zal o.a. een prijs worden uitgekeerd aan de persoon met het meest opvallende kostuum.

De opnamedagen zijn op woensdag 3 september en donderdag 4 september. Wanneer het programma op televisie wordt uitgezonden is nog niet bekend. Wel kun je de opnamen bijwonen in Frimley Green. De kosten om hierbij te zijn lopen uiteen van 15 tot 30 pond per dag.

Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door naar deze website.

Foto: presentatrice Gabby Logan

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws