BDO England Open 2018 Telnekes & De Graaf eindigen 2e WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO England Open 2018 Telnekes & De Graaf eindigen 2e

BDO England Open 2018 Telnekes & De Graaf eindigen 2e

Zondag wasde laatste dag van het England Open weekend. Richard Veenstra verloor de halve finale met 5-2 van Kyle McKinstry. Derk Telnekes won zijn halve finale duel wel van de Schot Ross Montgomery. Ook hier bleek de Noord-Ier McKinstry een te grote horde. McKinstry pakte met een 6-0 zege de titel.

Bij de dames zien we ook een Nederlandse. Aileen de Graaf versloeg Deta Hedman in de halve finale, maar verloor de finale met 5-3 van Lisa Ashton.

In het heren koppeltoernooi wisten Atkins/Chatterton te winnen van Carrett/Harbour met 1-3. Het beste dameskoppel was Sherrock/Gallagher ze wonnen met 2-3 van Ashton/Griffiths. De succesvolle oranje dames tandem Aileen de Graaf en Sharon Prins verloor in de kwartfinale van de latere winnaars Sherrock/Gallagher.

Tijdens dit weekend werd ook de England National Singles gehouden. Daar wist Scott Mitchell de titel te pakken en wist Sherrock haar zesde toernooizege op rij te behalen. Aan die imposante reeks is nu dus een einde gekomen.

Heren
Kwartfinales
Jason Lovett 0-4 Richard Veenstra
Kyle McKinstry 4-1 Lee Shewan
Derk Telnekes 4-2 Scott Waites
Ross Montgomery 4-1 Scott Baker

Halve finale
Richard Veenstra 2-5 Kyle McKinstry
Derk Telnekes 5-3 Ross Montgomery

Finale
Derk Telnekes 0-6 Kyle McKinstry

Dames
Halve finales
Lorraine Winstanley 2-4 Lisa Ashton
Aileen de Graaf 4-2 Deta Hedman

Finale
Aileen de Graaf 3-5 Lisa Ashton

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws