BDO laat PDC Q-school spelers weer toe die geen tour kaart hebben WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO laat PDC Q-school spelers weer toe die geen tour kaart hebben

BDO laat PDC Q-school spelers weer toe die geen tour kaart hebben

De British Darts Organisation heeft bekend gemaakt dat spelers die hebben deelgenomen aan de PDC Q School en geen tour kaart hebben gewonnen weer toegelaten zullen worden in het BDO- en WDF-circuit.

Iedere speler die van deze regeling gebruik wil maken dient voor dinsdag 11 november een e-mail te sturen aan [email protected] waarna hij of zij per e-mail een reply met de bevestiging zal ontvangen. Zij zullen dan tenminste tot januari 2016 verbonden zijn aan de British Darts Organisation.

De Nederlandse Darts Bond laat op haar website al weten dat spelers die gebruik willen maken van bovenstaande regeling en daardoor aanstaande zondag al willen deelnemen aan de NDB ranking, dat zij een bevestiging dienen te kunnen overhandigen aan de wedstrijdtafel ter bevestiging dat ze de overstap naar de BDO hebben gemaakt. Ze mogen deze bevestiging die ze van de BDO ontvangen ook per e-mail doorsturen aan de Nederlandse Darts Bond via [email protected].

Voor meer informatie klik hier en klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws