BDO World Youth Championship datum bekend en inschrijving open WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO World Youth Championship datum bekend en inschrijving open

BDO World Youth Championship datum bekend en inschrijving open

De BDO heeft bekend gemaakt dat het BDO World Youth Championship gehouden zal worden op 28 september in het Engelse Bridlington. Begin dit jaar is Justin van Tergouw in Frimley Green gekroond tot de nieuwe BDO Lakeside World Youth Champion 2017. In het dartsmekka was de Nederlander met 3-0 in sets te sterk voor de Schotse Nathan Girvan. Van Tergouw was niet de eerste jeugdspeler die deze titel mee naar Nederland bracht, in 2015 was Colin Roelofs ook al de beste tijdens het BDO World Youth Championship.

The SPA in Bridlington is de locatie waar de talenten van de toekomst hun pijlen kunnen laten spreken. Na het toernooi op 28 september zal de finale gehouden worden op het beroemde podium van de Lakeside Country Club in Frimley Green op 11 januari 2018.

Online inschrijven kan via deze link. Inschrijven is alleen mogelijk als je op 11 januari 2018 nog geen 18 jaar bent. De inschrijving is open tot 18 september, voor de winnaar ligt er naast de belangrijke titel en beker ook nog eens 5000 Britse ponden klaar.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws