BDO Youth Festival of Darts, Belgen zeer succesvol in Wolverhampton WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO Youth Festival of Darts, Belgen zeer succesvol in Wolverhampton

BDO Youth Festival of Darts, Belgen zeer succesvol in Wolverhampton

Zaterdag de eerste dag van de BDO Youth Festival of Darts in het Engelse Wolverhampton, tijdens de under 18 challenge tour was Lars Franssen de beste Nederlander De Brabander verloor bij de laatste 16 van Reece Colley. Jordi Van Der Meirsch was de beste Belg, hij verloor in de kwartfinale van Jack Dilworth. Engelsman Joshua Richardson won de challenge tour op zaterdag. De Engelse Stacey Ellis won de Ladies Young Players Challenge. Zaterdag was de Belg Kenny Neyens succesvol, met 4-2 verloor hij de finale van Aaron Dyer tijdens de mens Young Players Challenge. Mike de Decker en Brian Raman kwamen tot de laatste 16 zaterdag.

Zondag won Callan Rydz de under 18 challenge tour, Lars Franssen verloor met 3-0 van Daniel Key in de kwartfinale waarmee hij de beste Nederlander was. Jordi Van Der Meirsch was de beste Belg hij verloor bij de laatste 16. Tijdens de Young Players Challenge 2015 op zondag deed zuiderbuur Mike De Decker het goed, hij verloor met 4-3 de finale van de Engelse Aaron Dyer. Kenny Neyens kwam tot de kwartfinale. De Decker kwam ook in het toernooi British Teenage Mixed Singles tot de finale alwaar hij ook genoegen moest nemen met de runner-up titel. Met 2-4 verloor de Belg van Engelsman Josh McCarthy.

Mike de Decker heeft door zijn prestaties dit weekend in Wolverhampton een Winmau World Masters ticket mee naar België genomen. Ook de Belg Kenny Neyens mag de koffers pakken voor de Winmau.

Uitslagen zondag:

Under 18 Youth Challenge Tour 2

BDO 18-25 Young Players Challenge 2015

British Teenage Mixed Singles

Uitslagen zaterdag:

Challenge Tour 1: – Draw & Results

BDO 18 - 25 Men Young Players Challenge:- Draw & Results

BDO 18 - 25 Ladies Young Players Challenge:- Draw & Results

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws