Belangrijkste informatie omtrent Winmau World Masters op een rij WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Belangrijkste informatie omtrent Winmau World Masters op een rij

Belangrijkste informatie omtrent Winmau World Masters op een rij

De NDB heeft ondanks meerdere verzoeken bij de BDO nog altijd geen definitieve uitnodiging en informatie gekregen over de 43ste editie van de Winmau World Masters 2016. Wel hebben de organisatoren aangegeven op korte termijn alle informatie bekend te maken. Hieronder hebben we alvast de informatie die tot nu toe bekend is opgesomd:

• Volgens de BDO agenda zal het evenement plaatsvinden in het Lakeside Leisure Complex te Frimley Green, Surrey.

• Volgens de BDO agenda is het programma hetzelfde als vorig jaar. Dit betekent dat de Lakeside playoffs gespeeld worden op woensdag 30 november en de Winmau World Masters van 1 t/m 4 december zullen plaatsvinden.

• Net als vorig jaar wordt het Lakeside World Youth Championship georganiseerd voorafgaande aan de Winmau World Masters. Het toernooi zal eveneens plaatsvinden op woensdag 30 november. Klik hier voor het inschrijfformulier dat is te vinden op de website van de BDO. Jeugdspelers die willen deelnemen dienen zich zelf in te schrijven voor dit toernooi. De inschrijfkosten kunnen betaald worden bij aanmelding op woensdag 30 november van 08.00 tot 09.30 uur. Ook spelers die niet geplaatst zijn voor de Winmau kunnen deelnemen aan de Winmau World Youth Championships

De NDB zal spoedig de Nederlandse deelnemerslijst voor de Winmau World Masters 2016 op deze website publiceren. Deze lijst zal bestaan uit alle spelers die volgens de BDO criteria rechtstreeks gekwalificeerd zijn en is aangevuld met de meest recente Nederlandse kampioenen, Nederlandse selectiespelers, overige genomineerden en winnaars van de Champions League of Darts en Prodarts Europe Ranking.

Voor meer informatie waaronder tips met betrekking tot de reis en het verblijf klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws