Belgische jeugdspeler Lorenzo Schmelcher naar Zuiderduin Masters 2014 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Belgische jeugdspeler Lorenzo Schmelcher naar Zuiderduin Masters 2014

Belgische jeugdspeler Lorenzo Schmelcher naar Zuiderduin Masters 2014

Het deelnemersveld voor het Zuiderduin Masters 2014 Youth toernooi staat nu op vier deelnemers. Lorenzo Schmelcher uit het Belgische Tienen heeft vandaag namelijk bericht gekregen dat hij is uitgenodigd voor dit toernooi dat 5 december van start gaat in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Lorenzo staat momenteel tweede op de Belgische jeugdranking, won in augustus van dit jaar het internationale dartstoernooi voor jongens, het Antwerpen Open en maakte deze zomer deel uit van de Belgische nationale jeugdselectie dat deelnam aan de Europe Cup Youth in Oostenrijk.

Nog twee namen ontbreken in het totale deelnemersveld van zes spelers, maar deze worden binnen afzienbare tijd bekend gemaakt, want de loting voor het toernooi wordt eind deze maand verricht.

Voor meer informatie over de deelnemers en het bestellen van kaarten of boeken van een hotelarrangement, kunt u terecht op de website van het evenement, www.zuiderduinmasters.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws