Bestel je kaarten voor het EK darts in hotel Zuiderduin vanaf 20 Sept. WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Bestel je kaarten voor het EK darts in hotel Zuiderduin vanaf 20 Sept.

Bestel je kaarten voor het EK darts in hotel Zuiderduin vanaf 20 Sept.

Het Europees kampioenschap darts voor dames en heren 2016 zal in Nederland plaatsvinden! Vijf dagen lang staat darts in de spotlights het toernooi zal van 20 t/m 24 september 2016 gehouden worden in het darts hotel van Nederland Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Het Europese kampioenschap darts belooft een spektakel te worden met fantastische wedstrijden en biedt de dartsfans een unieke kans om het Nederlands team te zien strijden tegen andere Europese toppers. In Egmond aan Zee worden meer dan 30 landen verwacht die allemaal een gooi zullen doen naar de felbegeerde Europese titel.

De WDF Europe Cup kent een prachtige historie. Zo won John Lowe in 1978 als eerste het singlestoernooi, maar ook beroemde namen zoals Bobby George, Phil Taylor, Trina Gulliver, Martin Adams en Mark Webster zien we terug op de lijst van singlewinnaars. Bekendste Nederlandse winnaars zijn Raymond van Barneveld, Co Stompé en Francis Hoenselaar (drievoudig singleskampioene). Zowel de heren als dames zijn in de historie van de WDF Europe Cup driemaal overall kampioen geworden.

Onder de vele internationale spelers ook namen zoals Scott Mitchell, Glen Durrant, Jamie Hughes, Trina Gulliver, Ross Montgomery, Robert Wagner, Martin Phillips en vele andere toppers.

Voor Nederland zullen in actie komen Wesley Harms, Richard Veenstra, Jeffrey Sparidaans en Gino Vos. Het dames tem bestaat uit Aileen de Graaf, Sharon Prins, Anneke Kuijten en Anca Zijlstra. De teams staan onder leiding van coaches John Lokken, Johan Bovenschen en Karin ten Kate.

Klik hier om je kaarten te reserveren om getuigen te zijn van dit mooie darts event op Nederlandse bodem.

Meer info over het EK kunt u hier vinden.

Op zondag 25 september zal er aansluitend de Finder Darts Masters 2016 Qualifier gehouden worden! Wie weet sta jij straks op het mooie podium voor honderden juichende dartsfans tijdens het enige Nederlandse major TV toernooi live op televisie je pijlen te gooien! klik hier voor meer info.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws