Bouwmarkt BAUHAUS is de nieuwe hoofdsponsor Dutch Open Darts WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Bouwmarkt BAUHAUS is de nieuwe hoofdsponsor Dutch Open Darts

Bouwmarkt BAUHAUS is de nieuwe hoofdsponsor Dutch Open Darts

Fantastisch nieuws voor de Dutch Open Darts 2017. Bouwmarkt BAUHAUS heeft zich officieel als hoofdsponsor verbonden aan dit schitterende evenement. De internationale winkelketen gaat een verbintenis aan voor één jaar met een intentie om zich langdurig als hoofdsponsor aan de Dutch Open Darts te verbinden. Met deze nieuwe hoofdsponsor wordt ook de naam van het evenement aangepast en heet de komende editie de ‘BAUHAUS Dutch Open Darts 2017’.

“Ik ben trots en zeer verheugd dat BAUHAUS haar naam verbindt als hoofdsponsor aan de Dutch Open Darts”, verklaart Niels de Ruiter, directeur van de NDB. “We hebben de laatste jaren hard aan de weg getimmerd om de Dutch Open Darts weer te laten groeien op allerlei gebieden. Dit begon drie jaar geleden met een nieuwe locatie. Vervolgens hebben we meer deelnemers en toeschouwers getrokken en het evenement weer live op televisie gekregen. Dat we nu ook kunnen mededelen dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden is natuurlijk geweldig. Wij zien in BAUHAUS een mooie partner die past bij het evenement. Op deze manier kunnen we ook de komende jaren de Dutch Open Darts op grootse wijze organiseren en alle dartsfans verder laten genieten van dit unieke dartsevenement. We hebben weer een mooie stap gezet en zijn blij met deze overeenkomst. Samen met BAUHAUS kijken we uit naar een langdurige samenwerking!"

Ook Matthieu Moons, commercieel directeur van BAUHAUS is verheugd over de samenwerking. “BAUHAUS is nauw verbonden met sport, zoals te zien is in de uitingen in verschillende takken van sport. De dartssport is enorm toegankelijk, iedereen kan meedoen aan de Dutch Open Darts. Dat is een van de aspecten waarom wij het een unieke kans vinden om onze naam hieraan te verbinden. Het is laagdrempelig en iedereen is er gelijk. Dit past bij de bedrijfsfilosofie van BAUHAUS.”

BAUHAUS behoort tot de grootste doe-het-zelfketens van Europa. Het hoofdkantoor bevindt zich op dit moment in Zwitserland. De eerste BAUHAUS winkel is geopend in Mannheim in 1960. De keten beschikt over ruim 260 vestigingen in 17 landen. In 2015 is de eerste vestiging in Nederland geopend en wel in Groningen. De BAUHAUS Dutch Open Darts zal in 2017 plaatsvinden van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari in De Bonte Wever in Assen. De inschrijving zal op maandag 3 oktober 2016 open gaan.

Meer informatie over de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017 kunt u vinden op www.dutchopendarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws