Greebe en De Graaf runner-up tijdens het Bull's German open 2017 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Greebe en De Graaf runner-up tijdens het Bull's German open 2017

Greebe en De Graaf runner-up tijdens het Bull's German open 2017

In het Duitse Bochum was het zaterdag tijd voor het Bull's German Open wat tevens meetelt voor de Finder Darts masters ranking.

Bij de meisjes kwam Kyana Frauenfelder tot de laatste vier, finaliste Christina Schuler, was met 3-1 te sterk voor de Nederlandse. De Duitse Schuler nam het vervolgens op tegen haar zus Denise Schuler in de finale. Christina kwam 2-0 voor waarna haar zus toch nog 2-2 wist te maken maar uiteindelijk wel Christina Schuler de beslissende dubbel wist te gooien voor 4-2.

Quincey Schoemaker en Gijsbert van Malsen wisten bij de junioren ook de laatste vier te halen, helaas wisten beide niet te winnen waardoor de finale gespeeld moet worden tussen Rusty Jake Rodriguez en Nico Blum. met 5-3 was het Rusty Jake Rodriguez die het toernooi wist te winnen.

Bij de dames wist Aileen de Graaf de finale te bereiken. De Graaf was met 4-1 te sterk voor Sharon Boxem-Prins en Deta Hedman versloeg Fallon Sherrock met 4-2 voor een plaats in de finale.

Aileen de Graaf kwam 0-2 en 2-4 voor maar zag de Engelse Hedman weer langszij komen waardoor er een beslissende negende leg gegooid moest worden. Hedman begon sterk met een 140 en 100 score, de Nederlandse bleef goed bij maar moest toekijken hoe the dark destroyer 60 uitgooide terwijl de Graaf op 82 stond te wachten.

In het heren toernooi heeft Toon Greebe de finale weten te bereiken tegen Mark Mc Geeney. Greebe versloeg Derk Telnekes met 5-1 in de halve finale. Mark Mc Geeney versloeg met 5-4 in de halve Krystof Ratajski.

Greebe heeft de strijd aan de oche met Mc Geeney niet weten te winnen. De eerste vier legs gingen met de darts mee waarbij de eerste twee legs in 12- en 13- darts gingen. In leg zes wist Mc Geeney Greebe te breaken waarna hij met twee 15-darters en een 101-finish voor de wedstrijd het toernooi wist te winnen.

Greebe en De Graaf runner-up tijdens het Bull's German open 2017

Greebe en De Graaf runner-up tijdens het Bull's German open 2017

Bron
Uitslagen: bulls-germanopen.de

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws