DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Cameron Menzies en Keane Barry op Finder Darts Masters 2017 | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Cameron Menzies en Keane Barry op Finder Darts Masters 2017

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔10.oktober 2017 16:23:21
Cameron Menzies en Keane Barry op Finder Darts Masters 2017

Een onverwachte verrassing voor de 28-jarige Cameron Menzies uit het Schotse Muirkirk. Cameron, winnaar van het Scottish Open 2017 en halve finalist van de Winmau World Masters, kreeg namelijk van de organisatie van de Finder Darts Masters een wildcard overhandigd voor deelname aan dit langst lopende wereldtop dartstoernooi van Nederland.

Momenteel zijn er met de wildcard van Cameron Menzies 22 van de 24 deelnemers aan het herentoernooi bekend. De organisatie heeft nog 1 wildcard te vergeven en ook de Nederlandse Darts Bond heeft een wildcard ter beschikking. De lijst met namen van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2017 kunt u teruglezen op www.findermasters.nl.

Ook de vijfde en voorlaatste deelnemer aan het Finder Darts Masters Youth Tournament is bekend. De organisatie van het toernooi heeft namelijk een wildcard gegeven aan Keane Barry uit Ierland. Een welkome verrassing voor de jonge Ier die tijdens de Winmau World Masters jongensfinale, nog een bittere pil te slikken kreeg. Keane miste een matchdart op dubbel 20 voor de titel van dit prestigieuze toernooi.

Maar hij krijgt in december een nieuwe kans om de titel van een ‘major event’ te bemachtigen. Van 8 tot en met 10 december wordt in Hotel Zuiderduin de Finder Darts Masters gehouden en kan hij zich opnieuw meten met de beste jeugdspelers van de wereld.

Meer informatie over het deelnemersveld van de Finder Darts Masters, kaartverkoop en hotelaanbiedingen vindt u op www.findermasters.nl.

Foto: © DG Media 2017 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

11 Dec -Aileen de Graaf weer nummer 1 van de wereld na Finder Masters-titel

11 Dec -VIDEO: Aileen de Graaf gaat onderuit op Finder Masters-podium

10 Dec -Danny Noppert wint Finder Darts Masters, volgt Van Barneveld op

10 Dec -Aileen de Graaf wint Finder Darts Masters met whitewash in finale

10 Dec -Jarred Cole wint Finder Darts Masters jeugd, Girvan runner-up