CLoD 2011 “Edwin Max en Tamara Schuur pakken de titels” WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

CLoD 2011 “Edwin Max en Tamara Schuur pakken de titels”

CLoD 2011 “Edwin Max en Tamara Schuur pakken de titels”

Veel mensen zijn afgereisd naar de kustplaats Egmond aan Zee en niet iedereen deed dit om een plek te bemachtigen voor de Winmau world masters en Zuiderduin masters. Maar ook om in de zon te kunnen vertoeven. Ook Hotel Zuiderduin is volgepakt met bad en dartsgasten. In een geweldige ambiance strijden de spelers om de felbegeerde startbewijzen voor de Zuidenduin masters en de Winmau World Masters 2012.

Recentelijk is niet alleen de zaal aangepakt maar is er ook een hypermoderne disco bowlingbaan gerealiseerd in hotel Zuiderduin wat aan het Noordzee strand ligt van Egmond aan zee.

Bij de aspiranten een herhaling van de Dutch Open finale, de uit Berghem afkomstige Lars Fransen neemt het wederom op tegen Justin Tergouw. Fransen blijft echter Tergouw de baas en met 3-1 weet Lars Fransen de titel naar zich toe te trekken en de Champions League of Darts 2011 bij de aspiranten te winnen.

Bij de meisjes komen Melanie Fatels en Sharon Jansen tegen elkaar uit. In de eerste twee legs gaan de meiden gelijk op maar het is Melanie Fatels die dolgelukkig haar armen in de lucht steekt als ze met 3-1 Sharon Jansen verslaat. Melanie Fatels laat haar emoties de vrije loop, de dartsport zoals het moet zijn. Strijden van begin tot eind en dan de ontlading van een overwinning. Fatels mag in 2012 de boot nemen naar de UK als ze uitkomt tijdens de Winmau World Masters 2012.

De jongens finale gaat tussen Jeffrey de Zwaan en Tim van de Poel. van de Poel kan de Zwaan voor blijven en pakt de titel, een plek tijdens de Zuiderduin Masters en een Winmau ticket met een 3-1 overwinning op de Zwaan. 'On his way' rekende van de Poel al af met oa Patrick van den Boogaard en Sven Groen. De DORA speler kwam als beste uit de poule met Aaron van Leuven en Jule Haverbroek.

Tamara Schuur en Daisy van Driel staan oog in oog aan de oche van de Champions League of Darts finale. Beide dames hebben opmerkelijk veel last van bouncers tijdens deze podium finale. Daisy van Driel weet helaas maar twee legs te winnen van Schuur. Met 4-2 pakt Tamara Schuur de winst, een plek tijdens het Zuiderduin Masters toernooi en een Winmau World masters plek in 2012.

Bij de heren Bobby Biemans op het podium tegen de ervaren Edwin Max. Voor Biemans is het geen alledaags werk op een podium te spelen. Biemans weet toch een goede set te spelen en een maximale 180 te noteren in de 4e leg. De eerste set gaat tot het gaatje als de heren 2-2 staan. Met een mooie 121 finish weet de Scheveninger de eerste set te winnen. Bobby Biemans laat zich niet uit het veld slaan en wint de tweede set met 3-1. In de eerste leg van de derde en beslissende set laat Biemans de dubbel liggen waardoor Edwin Max er met de eerste leg vandoor gaat. Ook de tweede leg gaat naar 'mad max' waarmee hij met één been op het TV podium staat van de Zuiderduin Masters 2012. Koelbloedig weet Biemans zijn leg te behouden en met 1-2 in de set te blijven. Het is toch de ervaren Edwin Max die de set en daarmee de titel weet te pakken. Met 2-1 in sets gaat de overwinning naar de man uit Scheveningen Edwin Max.

Klik hier om direct naar het fotoalbum te gaan.

Herentoernooi

Damestoernooi

Juniorentoernooi

Meisjestoernooi

Aspirantentoernooi




.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws