Chris Landman vervangt Wesley Harms bij 4 Nations Tournament WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Chris Landman vervangt Wesley Harms bij 4 Nations Tournament

Chris Landman vervangt Wesley Harms bij 4 Nations Tournament

De bondscoach bij de heren, John Lokken, heeft na overleg Chris Landman aangewezen als vervanger van Wesley Harms voor het 4 Nations Tournament. Harms heeft zich per direct niet langer beschikbaar te stellen voor de Nederlandse herenselectie.

De 37-jarige Chris Landman verkeert in goede vorm en wist de laatste NDB Ranking in Driebergen-Rijsenburg te winnen. Voor de darter uit Wapenveld zal het zijn tweede keer worden dat hij gaat deelnemen aan het 4 Nations Tournament. Hij zal onderdeel worden van het team dat verder bestaat uit Willem Mandigers, Jeffrey Sparidaans, Derk Telnekes, Dennie Olde Kalter, Martijn Kleermaker, Rowdy Schoremans, Wessel Nijman.

Op 7 en 8 april zal op Vakantiepark de Schatberg in Sevenum de derde editie van het ‘4 Nations Tournament’ plaatsvinden. De nationale teams van Duitsland, Luxemburg, België en Nederland gaan strijden om de overall titel op zaterdag en individuele titels op zondag.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws