Conan Whitehead krijgt een na laatste wildcard voor Finder Darts Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Conan Whitehead krijgt een na laatste wildcard voor Finder Darts Masters

Conan Whitehead krijgt een na laatste wildcard voor Finder Darts Masters

Het deelnemersveld van de Finder Darts Masters voor heren is bijna compleet. De Finder Darts Masters wordt van 9 tot en met11 december gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Vandaag hebben de organisatoren besloten de laatste wildcard, die zij tot beschikking hadden, te geven aan de Engelsman Conan Whitehead. Whitehead heeft zich dit seizoen door goede resultaten rechtstreeks geplaatst voor de Lakeside 2017. Zijn beste seizoenprestaties waren onder meer finalist van het England Open en halve finalist op het Open Frankrijk.

Whitehead kwam, ondanks zijn harde werken, tekort voor rechtstreekse plaatsing voor de Finder Darts Masters, maar wordt voor zijn inzet beloond met een wildcard om de komende editie mee te maken.

Conan Whitehead is de vijfde speler die een wildcard heeft ontvangen. Jimmy Hendriks, Tony O'Shea, Madars Razma en Ross Montgomery gingen hem voor. Daarnaast wist de Belg Andy Baetens zich te plaatsen via de Finder Master Qualifier. Daarnaast hebben ook de winnaars van de Champions League of Darts zich geplaatst voor dit toernooi. De rest van het tot nu toe bekende deelnemersveld is te vinden in ons eerdere artikel. De overige plek zal opgevuld worden door een wildcard van de NDB.

Bron: www.findermasters.nl
Foto: Facebook van Conan Whitehead

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws