Danny Noppert: "Ik heb er altijd van gedroomd en nu is het werkelijkheid" WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Danny Noppert: "Ik heb er altijd van gedroomd en nu is het werkelijkheid"

Danny Noppert: "Ik heb er altijd van gedroomd en nu is het werkelijkheid"

Een sensatie is het nu al. Debutant Danny Noppert heeft zich geplaatst voor de Lakeside 2017 waar Glen Durrant hem later vandaag opwacht. Tegenover de interviewer van Channel 4 sprak de Fries: ''Het is geweldig. Ongelooflijk. Het is een droom die werkelijkheid wordt. Ik heb er altijd van gedroomd om hier te staan en nu sta ik hier."

Het is een scenario dat we eerder hebben gezien bij Christian Kist. Via de Lakeside play-offs in Hull plaatste hij zich voor het BDO wereldkampioenschap en de rest is geschiedenis. Noppert is slechts één overwinning verwijderd van eveneens het winnen van de Lakeside als debutant.

In tegenstelling tot Kist werd er op voorhand echter wel al veel verwacht van Danny Noppert. Maar zoals het een nuchtere Fries betaamd is hier daar niet van onder de indruk. ''Ik was als derde geplaatst en focus me altijd op mijn eigen spel. Ik bekijk het gewoon van wedstrijd tot wedstrijd en probeer me weinig aan te trekken van de hoge verwachtingen," aldus Danny Noppert die het om 17:45 uur Nederlandse tijd in de Lakeside finale gaat opnemen tegen Glen Durrant.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws