Danny 'noppie' Noppert uit het Friese Joure verlengt Winmau deal WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Danny 'noppie' Noppert uit het Friese Joure verlengt Winmau deal

Danny 'noppie' Noppert uit het Friese Joure verlengt Winmau deal

World championship finalist, Danny Noppert heeft zijn sponsorcontract met Winmau voor drie-jaar verlengt. In januari van dit jaar maakte Noppert indruk door de finale van de Lakeside te halen in het Engelse Frimley Green. Noppie verloor de finale van Glen Durrant en moest genoegen nemen met de runner-up titel.

Noppert is op de BDO ranking de beste Nederlander met plaats zeven. Noppie zal onder de Winmau vlag het circuit af blijven gaan en demo's verzorgen. In samenwerking met de technische Winmau mensen zal hij en de overige teamspelers blijven werken aan verbeteringen van materiaal.

Winmau’s Sales en Marketing Director, Ian Flack zei onder andere over Noppert "Danny is een fantastisch getalenteerde speler, ik ben blij dat hij opnieuw gekozen heeft voor Winmau."

Noppert reageerde "het niveau in darts is ongelofelijk hoog geworden, het is niet meer voldoende om constant te spelen. Het vereist inzet en ondersteuning van degenen die dicht bij je zijn. Het team van Winmau is geweldig, hierdoor kan ik mijn spel en materiaal verfijnen en me motiveren om naar een hoger niveau te gaan."

De darts van Noppert zijn verkrijgbaar in 23 en 25 gram en van een super kwaliteit, de darts zijn te bekijken via deze link.

Danny Noppert is te volgen op Twitter via: @Dannynoppert

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws