De BDO annuleert het eerste BDO Players Championship in Londen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

De BDO annuleert het eerste BDO Players Championship in Londen

De BDO annuleert het eerste BDO Players Championship in Londen

In December kondigde de BDO met trots een nieuw toernooi aan. Het BDO Players Championship zou van 25-28 februari 2016 gespeeld worden in de Old Billingsgate te Londen. Met grote spijt moest Sue Williams van de BDO bekend maken dat het toernooi voorlopig geen doorgang zal vinden.

Het is bevestigd dat iedereen die een ticket heeft gekocht om het evenement te bezoeken zal worden vergoed via PayPal en Ticketmaster.

De oorzaak van het annuleren ligt bij TV discussies. Men is er niet op tijd uitgekomen waardoor het eerste BDO Players Championship geen doorgang zal vinden eind deze maand.

Williams van de BDO kan ook bevestigen dat een speler die heeft betaald voor een vlucht volledig vergoed zal worden op vertoon van hun tickets. Deze vervelde situatie ligt volledig buiten onze macht maar er was helaas geen andere oplossing beschikbaar in dit late stadium, aldus de voorzitter van de BDO Sue Williams.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws