De inschrijving voor de Dutch Open 2015 is vanaf vandaag geopend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

De inschrijving voor de Dutch Open 2015 is vanaf vandaag geopend

De inschrijving voor de Dutch Open 2015 is vanaf vandaag geopend

Het is vanaf vandaag mogelijk om je in te schrijven voor de Dutch Open Darts2015. Dit gezellige dartsevenement zal plaatsvinden van vrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari in de Bonte Wever Assen. De Dutch Open Darts is met een hoog niveau darts en een geweldige sfeer uniek in zijn soort. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook.

Op vrijdag zal het toernooi starten met het koppeltoernooi voor dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag op zondag. Ook de Dutch Open Darts Youth zal op zondag gespeeld worden. (Hiervoor kun je je op de dag zelf inschrijven)

Per heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven door hier te klikken. Lees voorafgaande aan de inschrijving de instructies goed door. Het is alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail.

Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. De prijzenpot van ruim €30.000,- is voor de meeste deelnemers bijzaak; zij reizen naar dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de kans om te spelen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open Darts tot het ultieme weekend 'uit'.

Ook in 2015 zullen alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Titelverdedigers Ross Montgomery en Aileen de Graaf zullen opnieuw in Assen te bewonderen zijn net als Scott Waites, Tony O'Shea, Darryl Fitton en dartsicoon Andy Fordham. Maar natuurlijk zijn ook onze Nederlandse toppers aanwezig zoals wereldkampioen Wesley Harms en de Drent Jan Dekker.

Voor meer informatie en direct inschrijven klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws