Dit weekend Open Isle of Man op het programma met veel NL-ers WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dit weekend Open Isle of Man op het programma met veel NL-ers

Dit weekend Open Isle of Man op het programma met veel NL-ers

Komend weekend wordt het populaire internationale toernooi Open Isle of Man gespeeld. Isle of Man is een eiland dat ligt tussen het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Gisteravond werd de Isle of Men Classic (C-category) gespeeld. Patrick Morelissen was de beste Nederlander met een plaats bij de laatste 32. Meer info volgt.

Op vrijdagavond is er een mixed koppels toernooi. Op zaterdag wordt het Isle of Men Open gespeeld en op zondag wordt het koppeltoernooi afgewerkt. Ongetwijfeld zullen veel Nederlanders de oversteek gaan maken, want het singeltoernooi op zaterdag is een toernooi in de A-category en er zijn dus veel punten te verdienen.

Vorig jaar wist Sharon Prins de finale van het damestoernooi te halen. Ze verloor deze nipt van Lorraine Winstanley. Robbie Green won de herenfinale van James Wilson met een gemiddelde van maar liefst 114,63. In het dameskoppeltoernooi was er succes voor Anneke Kuijten. Zij wist samen met haar Engelse koppelpartner Zoe Jones de titel te winnen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws