Dit weekend staat Open Polen en de Police Masters op het programma WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dit weekend staat Open Polen en de Police Masters op het programma

Dit weekend staat Open Polen en de Police Masters op het programma

Aankomend weekend staan de Open Polen en de Police Masters weer op de agenda waar traditiegetrouw vele Nederlanders aan deelnemen. Het toernooi zal vrijdag beginnen met een 'warm-up koppeltoernooi'. Op zaterdag zal de Open Polen gespeeld worden en op zondag zal de Police Masters plaatsvinden.

Klik hier om naar de website te gaan voor het programma en de ingeschreven deelnemers.

Vorig jaar waren verschillende Nederlanders zeer succevol in Polen. Aileen de Graaf wist zowel de Winmau Open Polen als de Police Masters op haar naam te schrijven. In beide toernooien versloeg de Graaf de Engelse Deta Hedman in de halve eindstrijd. In de finales wist ze eerst de Deense Ann Louise Peters met 5-2 te verslaan en een dag later was ze wederom met 5-2 te sterk voor de Finse Lumi Silvan.

Bij de heren was Alan Norris de winnaar van de Winmau Open Polen. Remco van Eijden en Willem Mandigers waren de beste Nederlanders, zij verloren bij de laatste 32. Een dag later tijdens de Police Masters ston van Eijden in de finale maar moest zijn meerdere erkennen in Scott Waites, onze landgenoot verloor uiteindelijk met 6-4 van de Engelsman.

Maar er was meer Nederlands succes tijdens de Open Polen in 2014. Kyana Frauenfelder wist het meisjes toernooi, na een spannende partij, met 3-2 te winnen van de Belgische Shauni Wastyn. Maikel Verberk was een heel weekend lang de beste bij de jongens. Hij verkeerde in goede vorm en wist o.a. al een 170 finish te gooien en uiteindelijk ook de finale van de Open Polen te winnen met 4-2 van de Engelsman Josh McCarthy.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws