Drievoudig Lakesidekampioen Martin Adams heeft prostaatkanker WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Drievoudig Lakesidekampioen Martin Adams heeft prostaatkanker

Drievoudig Lakesidekampioen Martin Adams heeft prostaatkanker

Martin Adams heeft inmiddels twee tot drie maanden prostaatkanker. Dit gaf hij enkele dagen geleden aan tegen Peterborough Today. Aanvankelijk vonden we het te persoonlijk om het te plaatsen, maar inmiddels is het op verschillende manieren de wereld ingebracht en besluiten ook wij uiteraard onze steun aan Wolfie te tonen.

Vooralsnog heeft het relatief weinig gevolgen voor Adams. Adams heeft zijn radiotherapie afgerond en ondervindt hier vooralsnog geen bijwerkingen van en voelt zich naar omstandigheden goed. Hij kan daarnaast nog aan alle toernooien meedoen, maar wel minder kan trainen dan hij wenst. Door de behandeling is zijn niveau wisselvalliger dan voorheen. Overigens is de overlevingskans bij mensen met prostaatkanker relatief hoog en dus is de kans zeker aanwezig dat we nog lang van Adams mogen genieten.

Na zijn diagnose is hij zich ook fanatiek gaan inzetten voor het goede doel Prostate Cancer UK. Toen Adams vernam dat een op de acht mannen het krijgt was hij geschokt en hij wil er dan ook alles aan doen om de aandacht ervoor te vergroten.

Bron: www.peterboroughtoday.co.uk

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws