Dutch Open 2016 weer bij De Bonte Wever, hotel boeken is al mogelijk WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch Open 2016 weer bij De Bonte Wever, hotel boeken is al mogelijk

Dutch Open 2016 weer bij De Bonte Wever, hotel boeken is al mogelijk

Van 29 t/m 31 januari 2016 zal De Bonte Wever Assen opnieuw het decor zijn van het grootse BDO/WDF dartstoernooi ter wereld: De Dutch Open Darts 2016. Dit unieke dartsfeest zal voor de derde keer georganiseerd worden in de Drentse hoofdstad.

“Gezien de positieve reacties na de laatste editie zijn wij overtuigd dat deze locatie zeer geschikt is voor de Dutch Open Darts en past bij onze spelers en bezoekers. De komende editie willen we opnieuw verbeteringen doorvoeren die ten goede komen aan dit schitterende evenement. Zo zal de Dutch Open Youth weer binnen De Bonte Wever plaatsvinden en zal de gezellige feesttent uiteraard blijven”, zegt toernooidirecteur Niels de Ruiter. Ook Sijmon Timmers, voorzitter van de NDB, is blij met de continuering in de huidige locatie. “We hebben duidelijke afspraken met de locatie en andere partners gemaakt waardoor we dit prachtige evenement opnieuw op grootse wijze en kostendekkend kunnen organiseren.”

De voorbereidingen voor de Dutch Open Darts 2016 zijn inmiddels in volle gang. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen volg dit dan op Twitter en Facebook en op www.dutchopendarts.nl. De inschrijving zal op 1 oktober 2015 open gaan.

Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever kijkt er naar uit om alle darters weer te mogen begroeten. “Wij verheugen ons op de ambiance en de gezellige sfeer van dit evenement. Wij zullen er dan ook weer alles aan doen om alle darters een geweldig weekend te bezorgen.”

Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de Dutch Open Darts 2016 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Bezoek daarvoor de volgende website: www.debontewever.nl/dutchopendarts.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws