Dutch Open Darts op 4 februari weer live te zien bij RTV Drenthe WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch Open Darts op 4 februari weer live te zien bij RTV Drenthe

Dutch Open Darts op 4 februari weer live te zien bij RTV Drenthe

De regionale televisiezender RTV Drenthe wordt op 4 februari 2018 wederom omgetoverd tot dartszender. De gehele middag zal in het teken staan van de finales die gespeeld worden op de BAUHAUS Dutch Open Darts 2018.

Net als in de afgelopen jaren zijn de finales op het grote podium in De Bonte Wever in Assen live te zien bij de regionale omroep van Drenthe. Dit kan via tv, maar ook op de website. Tussen de wedstrijden door zijn er analyses en interviews met verschillende topdarters en krijgt u een sfeerrapportage van dit prachtige evenement te zien. Het programma zal op zondag 4 februari om half één beginnen.

Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari en is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen.

Wil je deelnemen? Inschrijven kan nog t/m maandag 15 januari 2018. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van de BAUHAUS Dutch Open Darts.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws