DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Dutch Open telt al meer dan 1.000 inschrijvingen bij de heren | Dartfreakz.nl Dartnieuws en meer...

Dutch Open telt al meer dan 1.000 inschrijvingen bij de heren

Dit dartfreakz artikel is geplaatst op: 🕔06.december 2017 07:58:09
Dutch Open telt al meer dan 1.000 inschrijvingen bij de heren

Tot 15 januari 2018 is het mogelijk je in te schrijven voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2018. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook!

Wat kun je allemaal verwachten in de vernieuwde en flink uitgebreide Bonte Wever? Duizenden darters en bezoekers, duizenden wedstrijden op ongeveer 150 dartsbanen, topwedstrijden op tribunebanen in nieuwe hal, een vernieuwde en gezellige barstraat, een knallende feesttent, een prachtige finalezaal met finales live op televisie en nog veel meer. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland! Per heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven.

Inmiddels hebben al ruim 1.000 heren dit gedaan en ook bij de dames en de jeugd zijn de eerste 100 inschrijvingen al een feit.

Klik hier om je direct in te schrijven.

Ook in 2018 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn, zoals titelverdedigers Mark McGeeney en Deta Hedman. Maar ook Lakeside kampioen Glen Durrant en dartsiconen Andy Fordham en Darryl Fitton. Natuurlijk verschijnen ook onze Nederlandse toppers zoals Richard Veenstra, Wesley Harms, Justin van Tergouw en Aileen de Graaf ten tonele.

Wil je meer informatie bezoek dan de website van de BAUHAUS Dutch Open Darts: www.dutchopendarts.nl. 

Deel dit artikel met je vrienden

Gerelateerde onderwerpen

10 May -Dutch Open gaat in 2019 verder met huidige hoofdsponsor BAUHAUS

06 Feb -Telnekes en Van Peer winnen KiKa Bullspel, totale opbrengst €3.000

05 Feb -Dutch Open 2018 met bijna 1.000 geschoten foto's en video's

05 Feb -VIDEO: Durrant ziet pijl in tweeën breken tijdens Dutch Open finale

04 Feb -Dutch Open: Deta Hedman en Mark McGeeney prolongeren titels