Eind september wordt Winmau Luxemburg Open 2015 weer gespeeld WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Eind september wordt Winmau Luxemburg Open 2015 weer gespeeld

Eind september wordt Winmau Luxemburg Open 2015 weer gespeeld

Van 25 tot en met 27 september wordt het Winmau Luxemburg Open weer gespeeld. Dit toernooi zal dit jaar zowel WDF-ranked als BDO-ranked zijn in de categorie C met een prijzenpot van 8.440 euro met een hoofdprijs van 1.600 euro voor de winnaar bij de heren en 600 euro voor de winnares bij de dames. Alle winnaars ontvangen bovendien een ticket voor de Winmau World Masters 2016.

Op vrijdagavond wordt er vanaf 20:00 uur een opwarmtoernooi gespeeld. Zaterdagochtend start om 10:30 uur het heren singletoernooi en om 11:30 uur gaan ook de dames en de jeugd van start met de singletoernooien. Tot slot zullen op zondag vanaf 10:00 uur de mix koppels worden gespeeld en vanaf 14:00 uur gaan ook de heren- en dames koppeltoernooien van start.

Een uniek concept dat evenals vorig jaar wordt gespeeld op het Luxemburg Open is dat op zaterdag en zondag groepen van 8 spelers kan worden gevormd voor een nieuw klein toernooi zodra je eruit ligt. Deze extra toernooien worden oneindig gespeeld en georganiseerd zolang er spelers zijn die willen gooien voor 5 euro per toernooi.

Voor dit toernooi is het noodzakelijk om je op voorhand in te schrijven. Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk tot zondag 20 september 2015. Inschrijven voor het singletoernooi kost 16 euro voor senioren en 8 euro voor jeugdspelers en de koppeltoernooien kennen 24 euro per koppel als inschrijfbedrag.

Voor direct inschrijven klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws