Vandaag start England Classic 2014 met o.a. Nederlanders en Belgen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Vandaag start England Classic 2014 met o.a. Nederlanders en Belgen

Vandaag start England Classic 2014 met o.a. Nederlanders en Belgen

Dit weekend wordt in Bunn, Leisure te Selsey de English Classic gespeeld. Dit toernooi wordt door de English Darst Organisation georganiseerd. Zaterdag werden de heren, dames en jeugd singles en koppels gespeeld. Zondag wordt het toernooi vervolgd met de heren, dames en jeugd Matchplay. De diverse finales zullen ook op de zondag afgewerkt worden.

Het toernooi is te volgen via deze stream.

Nederlanders en Belgen

Nederlandse heren zijn ook van de partij. Jeffrey de Graaf, Jimmy Hendriks, Jan Dekker, Michel van der Horst, Wesley Harms, komen in het deelnemersveld voor. De Belgen Sven Verdonck en Stefaan Deprez zijn ook van de partij. Anneke Kuijten zou de enige Nederlandse dame zijn maar Kuijten kwam in actie tijdens de CLoD.

Wesley Harms staat in de halve finale. Jeffrey de Graaf, Michel van der Horst en Stefaan Deprez kwamen tot de laatste 64. Jimmy Hendriks en Jan Dekker sneuvelden bij de laatste 128. Sven Verdonck wist de laatste 32 te bereiken.

Heren koppels
Het koppel Wesley Harms/Jeffrey de Graaf heeft in de kwartfinale kereikt. Op het heren koppeltoernooi vormden Jan Dekker en Pip Blackwell een koppel. Zij kwamen tot de laatste 32. Het Belgisch herenkoppel Stefaan Deprez/Sven Verdonck bereikte de laatste 32. Jimmy Hendriks en koppelmaat Tony O'Shea verloren bij de laatste 64.

Voor overige uitslagen zie onderstaande sheets:

Heren
Dames
Heren koppels
Dames koppels

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws