Bunting wint England Classic en Norris pakt Open Frankrijk WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Bunting wint England Classic en Norris pakt Open Frankrijk

Bunting wint England Classic en Norris pakt Open Frankrijk

Stephen Bunting heeft het England Classic op zijn naam geschreven terwijl aan de andere kant van het water Alan Norris het Open Frankrijk won. Bunting was in de finale te sterk voor Jamie Robinson nadat in de halve finale Tony Andrews werd verslagen. Steve West kende ook een zeer goed weekend en behaalde een derde plaats tijdens de England Classic door in de andere halve eindstrijd te strandden.

In Frankrijk was Alan Norris in de finale met 5-3 te sterk voor Gary Thompson. Ook met dit toernooi werden de nodige BDO-punten verdeeld waardoor zowel in Engeland als Frankrijk de verrichten van elkaar goed op de hoogte werden gehouden. Bij de dames wist Irina Armstrong evenals vorig jaar het toernooi winnend af te sluiten.

Namens Nederland wist Benito van de Pas zich met een plaats bij de laatste 32 in Engeland te verzekeren voor een Lakeside ticket waarmee er een ongekend aantal Nederlanders in januari op televisie zullen verschijnen.

Uitslagen England Classic
Herentoernooi - Damestoernooi

Uitslagen Open Frankrijk
Herentoernooi - Damestoernooi - Jeugdtoernooi - Heren koppeltoernooi - Dames koppeltoernooi
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws