Frauenfelder/Zijlstra runner-up tijdens opwarming Winmau Open Polen WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Frauenfelder/Zijlstra runner-up tijdens opwarming Winmau Open Polen

Frauenfelder/Zijlstra runner-up tijdens opwarming Winmau Open Polen

In het Poolse Police staat dit weekend het Winmau open Polen op het programma. Vorig jaar was Aileen de Graaf de Nederlandse trots door beide singel toernooien te winnen. Bij de jeugd wist Maikel Verberk uit het Brabantse Herpen deze prestatie ook neer te zetten. Zus Michelle Verberk won het meisjes toernooi op zondag en op zaterdag was de Osse Kyana Frauenfelder de beste.

Gisteren stonden de opwarm toernooien op het programma waar de huidige nummer één van de meisjes Kyana Frauenfelder samen met de ervaren Anca Zijlstra wederom het hoogst haalbare podium wist te bereiken. In de dames koppel finale nam de Nederlandse tandem het op tegen het Engelse koppel Deta Hedman en Rachel Brooks. Met 4-1 verloor de Nederlandse trots de finale.

Bij de heren kwamen Michel van der Horst en Patrick Morelissen voor Nederland tot de laatste 16. Met 2-4 verloren de leeuwen van het Belgische duo Deprez/Verdonck. Voor de Belgen viel het doek vervolgens in de halve finale waar ze verloren van het gouden koppel Hurrel/Williams.

Halve finales:
Sedlacek/Drtil vs Razma/Labanauskas 4-1
Hurrel/Williams vs Deprez/Verdonck 4-2

Finale:
Sedlacek/Drtil vs Hurrel/Williams 0-4

Foto: organisatie Open Polen 2015

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws